Край на култовото предаване Шоуто на Слави... То остава в историята.

...
Край на култовото предаване Шоуто на Слави... То остава в историята.
Коментари Харесай

Слави Трифонов се сбогува, край с култовото шоу след 19 години

Край на паметното предаване  " Шоуто на Слави "... То остава в историята. Това разгласи персонално Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви. Ето цялата му тирада:

" Уважаеми фенове, знаете ли, че всяка вечер, като сядам против вас, аз - по тв приемника, а вие - във вашия дом, или там, където ме гледате, та всяка вечер, като сядам против вас, аз се усещам като част от вашето семейство. Съвсем съществено ви споделям – от време на време си представям по какъв начин някъде в Стара Загора, Симитли, Каспичан, Варна, Плевен или някъде в чужбина – в Англия, Германия, Испания, Австралия, Америка - вие ме гледате по тв приемниците и аз съм част от вашите фамилии. Защото това е реалност.

Вече 19 години. За мен, уважаеми фенове, това е едно премеждие, което продължава към този момент 19 години с помощта на моите сътрудници, с помощта на bTV, само че най-много с помощта на вас. 19 години. Ако една девойка се е родила в деня на първото предаване - на 27 ноември 2000-та година, в този момент е на 19 години. Може да се дами и да има деца. Тази девойка е израснала дружно с това премеждие. Или пък един различен факт ще ви дам. Ако подредите всичките тези излъчвания за тези 19 години едно след друго, ще ви трябват 6 месеца по 24 часа в денонощието, с цел да ги изгледате. Уважаеми фенове, споделил съм “уважаеми фенове " над 70 хиляди пъти.

Значи доста ви почитам. Затова в този момент ще ви кажа, че моят контракт изтича на 31 юли тази година. Всъщност той изтича на 12 септември, само че с отпуските, които би трябвало да употребявам по контракт, изтича на 31 юли. И на 31 юли тази година това премеждие ще свърши. Тоест Шоуто на Слави ще спре да съществува. И тук въпросът е за какво? Понеже постоянно съм бил почтен с вас, не мисля в този момент да върша нещо друго. От доста време насам аз и моят екип не се усещаме част от медийната среда.

Не се усещаме на място. Погледнете всичко към вас, по какъв начин е проведено и по какъв начин работи, и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се усещаме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата по този начин, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за независимост. И за методите й на отстояване.

Защото, уважаеми фенове, в основата на съществуването на нашия екип е чувството за независимост. Безусловното чувство за свободното изложение на личното ни мнение. Защото ние постоянно сме говорили на вас като свободни хора на свободни хора. От позицията, в която сме в този момент, не можем да създадем повече. Затова аз взех решение да не възобновяваме контракта си. Не си мислете, че имаме проблем с нашите сътрудници от bTV. Не, това е мое, наше осъзнато решение.

Аз съм правил доста телевизионни излъчвания в разнообразни малките екрани дружно с моите сътрудници и тези излъчвания са били спирани от малките екрани. “Ку-ку " беше спряно и се появи Каналето. То беше спирано два пъти. После се появи “Хъшове ". И то беше спирано два пъти. След това се появи “Шоуто на Слави ". То съществува най-дълго, само че и то беше спирано два пъти.

Но тъй като аз съм вежлив човек, желая да благодаря на моите сътрудници от bTV, поради които имахме опцията, аз и моите сътрудници, да преживеем това дълго, само че удивително и прелестно премеждие. Но bTV не е абревиатура от три букви, а хора. bTV в годините смени разнообразни притежатели и разнообразни мениджъри. За това, като честен сътрудник желая да благодаря на Албърт Парсънс, Светла Василева, Вики Политова, Павел Станчев, Флориан Скала, само че, несъмнено, най-вече желая да благодаря на вас! На вас, уважаемите фенове. Благодаря ви, за мен беше чест! "...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР